extra ajánlat

NYÁRVÁRÓ AJÁNLAT

Még nincs veszve semmi, hozd magad formába!

Az elmúlt hónapokban sokat beszéltünk arról, hogy a nyári forma szezonon kívül készül, ilyenkor érdemes mindent megtenned, hogy meglegyen a vágyott alakod.

Nos, beköszöntött a május, mondhatni befordultunk a célegyenesbe! Rendelkezésedre áll még azonban jó néhány hét, hogy dolgozz magadon, és persze ahogy kitör a nyár, akkor sem szabad megülni a babérjaidon!

Ha eddig csak halogattad a projektet, most duráld neki magad! Nekünk pedig van ehhez egy visszautasíthatatlan ajánlatunk!

Válaszd a Nyárváró 30 napos előfizetést!

AKÁR SZÉP KÁRTYÁVAL IS, BÁRMELYIK ZSEBBŐL MEGVÁSÁROLVA!

Szeretnénk neked minden segítséget megadni céljaid eléréséhez, ezért összeállítottunk egy nyárváró előfizetést, amivel mindössze 2.990 forintért tudsz edzeni 30 napon át a közel 190 edzésvideónk segítségével, és amivel eléred vezetett programjainkat is!

 

a következőket tartalmazza:

  • 30 napos FITvideo előfizetést, korlátlan hozzáféréssel a közel 190, jobbnál-jobb edzős videónkhoz.
  • Hozzáférést a különböző vezetett programokhoz, úgy, mint a Lapos Has, a Kerekebb Popsi, a 40+ vitalitás, a Get Fit alakformálók…

Miért mozogj rendszeresen?

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen a teljes értékű, egészséges élet érdekében. Erősíti az immunrendszert, ellenállóbbá tesz a mindennapok kihívásaival szemben, és az elmét is megacélozza.

Mindemellett komoly célokat lehet elérni általa, legyen szó fogyásról, alakformálásról, feszesítésről, erősítésről vagy állóképesség fejlesztésről!

 

Miért fontos a jó étrend?

Az általánosan elfogadott nézet szerint az egészséges élethez 70%-ban járul hozzá a megfelelő étkezés. Ezt azonban nem olyan egyszerű abszolválni, mert laikusként nem mindig egyértelmű, hogy miből, mikor és mennyit érdemes fogyasztani, hogy a helyes úton maradjunk.

A 30 napos zsírégető étrendünket táplálkozási szakértő állította össze úgy, hogy az követi a pihenő-, és edzésnapok váltakozását, javaslatokat ad a kiegészítő étkezésekre, és a táplálékkiegészítőkre.

Amit a 30 napos étrend tartalmaz: konkrét reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora javaslatot minden napra (a pihenőnapokra is).

 

Hogyan néz ki egy vezetett program?

Vezetett programjaink egy komplett edzéstervet tartalmaznak, mely során profi edzők segítségével edzhetsz.

Az edzésterv könnyen lekövethető, tartalmazza a programtól függő heti 3 vagy 4 edzést, illetve a pihenőnapokat is.

A vezetett programok ráadásul abban is segítenek, hogy az edzések beépüljenek a napi rutinodba, illetve nem vagy közben magadra hagyva sem, így sokkal könnyebben csinálod végig az adott edzéstervet!

Első lépés: lépj be!

A gomb megnyomása után új ablak nyílik. A világoskék sávban található mezőkbe írd be az email címed és a jelszód, majd kattints a BELÉP gombra. Belépés után zárd be az ablakot, így gyorsan visszajutsz erre a felületre!

Második lépés: válassz fizetési módot

30 napos FitVideo előfizetés

2.990 Ft