extra ajánlat

75%-OS GIGANTIKUS ŐSZI AKCIÓ!

A szeptember olyan, mint egy második évkezdés. Kipihented magad a nyáron, kiélvezted az új élményeket, feltöltődtél belőlük, így most itt az ideje újra belevetni magad a munkába.

Elsősorban a saját magadba fektetett verzióba, hiszen minden belőled indul! Használd ki az ősz lendületét és rázd magad formába, ebben segítünk a Gigantikus Őszi Akciónkkal!

75%-os kedvezményt hirdetünk az 1 éves előfizetésre!

43.980 forint helyett 10.995 forintért lehet a Tiéd mindez:

  • 1 éves FitVideo előfizetés, korlátlan hozzáféréssel a közel 190, jobbnál-jobb edzős videónkhoz.

  • Hozzáférés a különböző vezetett programokhoz, úgy, mint a Lapos Has, a Kerekebb Popsi, a 40+ vitalitás, a Get Fit alakformálók…

  • 90 napos étrend, hiszen így érheted el legrövidebb idő alatt a leglátványosabb eredményeket!

A csomag teljes ára 43.980 forint lenne, azonban a GIGANTIKUS ŐSZI AKCIÓ keretében most csak 10.995 forint!

AKÁR SZÉP KÁRTYÁVAL IS, BÁRMELYIK ZSEBBŐL MEGVÁSÁROLVA!

Lényegében egy fél havi kondibérlet áráért egész évre tiéd lehet az egészséges életmód, a jó állóképesség és a bomba forma Szent Grálja!

Miért mozogj rendszeresen?

A rendszeres testmozgás elengedhetetlen a teljes értékű, egészséges élet érdekében. Erősíti az immunrendszert, ellenállóbbá tesz a mindennapok kihívásaival szemben, és az elmét is megacélozza.

Mindemellett komoly célokat lehet elérni általa, legyen szó fogyásról, alakformálásról, feszesítésről, erősítésről vagy állóképesség fejlesztésről!

 

 

Miért fontos a jó étrend?

Az általánosan elfogadott nézet szerint az egészséges élethez 70%-ban járul hozzá a megfelelő étkezés. Ezt azonban nem olyan egyszerű abszolválni, mert laikusként nem mindig egyértelmű, hogy miből, mikor és mennyit érdemes fogyasztani, hogy a helyes úton maradjunk.

A 30 napos zsírégető étrendünket táplálkozási szakértő állította össze úgy, hogy az követi a pihenő-, és edzésnapok váltakozását, javaslatokat ad a kiegészítő étkezésekre, és a táplálékkiegészítőkre.

Amit a 30 napos étrend tartalmaz: konkrét reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna és vacsora javaslatot minden napra (a pihenőnapokra is).

 

Hogyan néz ki egy vezetett program?

Vezetett programjaink egy komplett edzéstervet tartalmaznak, mely során profi edzők segítségével edzhetsz.

Az edzésterv könnyen lekövethető, tartalmazza a programtól függő heti 3 vagy 4 edzést, illetve a pihenőnapokat is.

A vezetett programok ráadásul abban is segítenek, hogy az edzések beépüljenek a napi rutinodba, illetve nem vagy közben magadra hagyva sem, így sokkal könnyebben csinálod végig az adott edzéstervet!

 

Minimális anyagi befektetéssel látványos eredményeket érhetsz el, csak ne szalaszd el ezt a kivételes lehetőséget!

Első lépés: lépj be!

A gomb megnyomása után új ablak nyílik. A világoskék sávban található mezőkbe írd be az email címed és a jelszód, majd kattints a BELÉP gombra. Belépés után zárd be az ablakot, így gyorsan visszajutsz erre a felületre!

Második lépés: válassz fizetési módot

1 éves FitVideo előfizetés + 90 napos étrend

10.995 Ft