extra ajánlat

1 éves FitVideo előfizetés

24.990 Ft helyett most csak 19.990 Ft!

Használd ki az új év adta lendületet, és ne hagyd, hogy bármi eltántorítson a céljaidtól! A jó formád titka nem abban rejlik, hogy 1-2 hétre megpróbálod valamilyen diétához tartani magad! Sokkal inkább abban, hogy megtalálod az örömöt a rendszeres mozgásban, ami ezáltal az életed részévé válik.

Ezt pedig úgy tudod a legkönnyebben abszolválni, ha nem kell távoli edzőtermekbe utaznod, horribilis összegeket kicsengetve havonta, vagy éppen az interneten böngészni, hogy mit is csinálj, aminek eredménye is lesz.

A megoldás egy otthoni edzést biztosító, megfizethető rendszer, lekövethető edzéstervekkel, profi edzőkkel, akik magyar nyelven instruálnak és nem mellesleg motiválnak, edzésről-edzésre a legtöbbet hozva ki belőled!

A FitVideo éppen erről szól, itt mindent megtalálsz egy helyen, ami ahhoz kell, hogy fittebb, egészségesebb, csinosabb lehess!

Az Évindító Extra Ajánlat keretében pedig 24.990 forint helyett

19.990 forintért lehet a Tiéd egy teljes évre szóló FitVideo előfizetés!

AKÁR SZÉP KÁRTYÁVAL IS, BÁRMELYIK ZSEBBŐL MEGVÁSÁROLVA!

Kedvedre edzhetsz, amikor csak időd engedi, de választhatsz a céljaidnak megfelelő, edzéstervet tartalmazó vezetett edzések között is!

Próbáld ki az

  • életmódváltó
  • alakformáló
  • fogyást elősegítő
  • vagy éppen a 40 pluszos programjainkat!

A kedvezményes, 1 évre szóló előfizetéseddel bármelyiket eléred!*

Dobd félre a kifogásokat, és hozd ki magadból Önmagad legjobb verzióját!

*Kivéve a prémium programokat.

Első lépés: lépj be!

A gomb megnyomása után új ablak nyílik. A világoskék sávban található mezőkbe írd be az email címed és a jelszód, majd kattints a BELÉP gombra. Belépés után zárd be az ablakot, így gyorsan visszajutsz erre a felületre!

Második lépés: válassz fizetési módot

1 éves FitVideo előfizetés

19.990 Ft