extra

Vásárolj 1 éves Előfizetés Extrát, jelentős kedvezménnyel!

Ha most vásárolod meg az 1 éves Előfizetés Extrát, elengedjük a 30 napra elegendő MyImmun21 immunerősítő vitamin árát! És még a szállítás is ingyenes!

Nem viccelünk, elhatároztuk, hogy felturbózzuk az energiaszinted és az immunrendszered, hiszen erre van most szükséged!

Az 1 éves Előfizetés Extra tartalmaz egy 1 évre szóló FitVideo előfizetést, valamint egy MyImmun21 immunerősítő vitamint. Az előfizetés teljes ára 31.980 forint plusz szállítási díj, de most mindösszesen 24.990 forintért megvásárolhatod és a szállítás is ingyenes!

Ez a mi Aktív Immun csomagunk, amit Neked találtunk ki!

 

Aktivizáld az immunrendszered és erősödj meg kívül-belül!

A rendszeres mozgás az erős immunrendszer elengedhetetlen feltétele. Így tél végére azonban már jócskán kimerül a szervezet vitaminraktára, ezért érdemes feltölteni minden jóval.

A MyImmun21 a piacon egyedülálló vitamin- és ásványianyag keverék, extra adag C-, D-vitaminnal, cinkkel és béta-glukánnal.

Mindezek mellett pedig további 17 féle vitamin- és ásványianyag is gondoskodik az immunrendszered megacélozásáról, hogy a betegségeket csak hírből ismerd!

Mozogj, hogy energikus legyél!

A vitaminkészleteidet tehát feltöltjük, a rendszeres mozgással pedig tovább erősítünk! Az 1 éves FitVideo Extra előfizetéseddel eléred a több, mint 180 profi edzésvideónkat, melyek segítségével önállóan edzhetsz, bármikor, amikor csak az időd engedi.

Ha azonban ennél pontosabb iránymutatásra vágysz, akkor vezetett programjaink között is válogathatsz, melyek szintén elérhetőek az éves előfizetéssel.

A vezetett programok konkrét edzéstervet tartalmaznak, így neked nincs is más dolgod, mint lekövetni ezeket, és élvezni az egyre gyarapodó energiád és javuló közérzetedet!

Az pedig már csak a hab a tortán, hogy mindemellett természetesen formálódik az alakod, fejlődik az állóképességed és a súlyod is csökkenhet, amennyiben ez a célod.

Első lépés: lépj be!

A gomb megnyomása után új ablak nyílik. A világoskék sávban található mezőkbe írd be az email címed és a jelszód, majd kattints a BELÉP gombra. Belépés után zárd be az ablakot, így gyorsan visszajutsz erre a felületre!

Második lépés: válassz fizetési módot

1 éves FitVideo előfizetés + 1 doboz MyImmun21 immunerősítő vitamin + ingyenes szállítás

24.990 Ft