Egy IGAZI, BÁTOR NŐ sikertörténete! – 129 nap eredménye

IGAZI, mert még véletlenül sincs Photoshop! BÁTOR, többek között azért, mert be merte vállalni, hogy megmutatja magát. Andrea hamarosan újabb fotókkal jelentkezik.

Hogy miért kezdtem el a tornát?

Mert rájöttem, hogy visszaszeretném nyerni csinos, formás alakomat, 40 éves kor fölött fontos, hogy csinosak legyünk, ez önbizalmat ad, és az egészség megőrzése miatt is nagyon fontos, hogy formában maradjunk.

Nagyon megörültem, amikor rátaláltam a FitVideóra tavaly, de akkor még nem voltam ennyire aktív és kitartó. Imádom, hogy otthon végezhető, akkor csinálom, amikor kedvem van, időm, beosztásom engedi, nagyon jók az edzők!!!!

Természetesen egészségesen táplálkozom, szénhidrát a reggeli kávéban cukor formájában, egyébként rengeteg banánt, zabpelyhet, lenmagot, diót, mézet fogyasztok, kását, zöld növényeket, sajtokat, elsősorban camembert, zöld teát iszom naponta kétszer, napi 3 liter tiszta vizet mindenképpen megiszom. Este nem vacsorázom, vagy ha igen, az is általában banán, kása vagy zabpehely és a magvak egyvelege. Magvas, szénhidrát csökkentett, péksüteményt fogyasztok, csirke, pulykamellet, 85%-os étcsokoládét, ha édességet szeretnék.

Körülbelül ennyi a történet lényege és természetesen, hogy 80 évesen is egészséges, aktív legyek és 100 évig éljek. 🙂 

Az induló kép ciki, tigrismintás alsóban van:-), de akkor még nem gondoltam, hogy publikálni fogom a képeket a FitVideo oldalon! A többivel meg vagyok elégedve.

További bejegyzések

Erika sikertörténete

2011-ben megszületett a második lányunk. Rá egy évre már 9 kilóval nyomtam többet, mint az első lányunk megszületése, 2009 idején.

CSATLAKOZZ KÖZÖSSÉGI OLDALAINKHOZ