Óriási, 75%-os kedvezménnyel!

Óriási, 75%-os kedvezménnyel!

Idén sem maradunk ki a nagy Black Friday őrületből, sőt! Olyan mértékű kedvezménnyel készültünk, amilyet csak ritkán láthatsz – éppen ezért nagy kár lenne kihagyni!

Nem kicsiben játszunk, tessék-lássék módjára „akciózgatunk”, mi bedobjuk a nagyágyút!

75%-os kedvezményt adunk 
az 1 éves FitVideo előfizetés + a 90 napos étrend csomagra!*

Mit is jelent ez a kedvezmény a gyakorlatban?

Az 1 éves előfizetés normál ára 24.990 forint. A 90 napos étrendé pedig 18.990 forint. Ez összesen 43.980 forint LENNE, ha nem Black Friday lenne!

Mert így viszont mindez a tiéd lehet mindössze 10.995 forintért!

Mert így viszont mindez a tiéd lehet mindössze 10.995 forintért!

Ugye tudod, hogy bárhol máshol ez egy félhavi kondibérlet ára? Te pedig egy teljes éven át edzhetsz ennyiért, otthonod kényelmében, profi edzők, magyar nyelvű edzésvideóira!

FONTOS: ha éppen van aktív előfizetésed, akkor is érdemes élni ezzel a lehetőséggel, mert az új előfizetés csak akkor indul, amikor az előző már leketyegett, tehát a vásárlással nem vesztesz el napokat!

És ha ez még nem lenne elég…

…ezért az árért a Vezetett programokat is eléred: Get Fit alakformáló, 40+ Vitalitás, Életmódváltó, Laposabb has, Kerekebb popsi, és sok egyéb hatékony program közül válogathatsz, melyek mindegyike egy-egy komplett edzéstervet tartalmaz.

Teljesen kiköveztük számodra az aktívabb életmód, a jobb állóképesség, az erősebb izmok, a formásabb alak felé vezető utat, Neked már csak el kell indulni rajta!

*Az ajánlat 2021. november 8-tól visszavonásig érvényes!

Első lépés: lépj be!

A gomb megnyomása után új ablak nyílik. A világoskék sávban található mezőkbe írd be az email címed és a jelszód, majd kattints a BELÉP gombra. Belépés után zárd be az ablakot, így gyorsan visszajutsz erre a felületre!

Második lépés: válassz fizetési módot

1 éves FitVideo előfizetés + 90 napos étrend

10.995 Ft