Óriási, 75%-os kedvezménnyel!

#kezdő

#könnyű

#alakformáló

40+ vitalitás program

Tudod, mi a nagyon jó a mai világban? Hogy senki nem gondolja azt a 40 pluszos nőkről, hogy már a B oldal forog náluk. Sőt! 

Egy 40 éves nő szinte most kezdi el úgy látni a világot és benne a saját helyét, ahogyan korábban csak álmodozott erről. Már tudja, mit vár el az élettől, ismeri a céljait és önmagát, így azt is tudja, hogy melyik úton induljon el ezek eléréséhez. Igénye van a lelki, érzelmi, testi teljességre és tesz is ezekért.

Törődik önmagával, fontos számára az önszeretet és az is, hogy mindez összhangban legyen a külsejével. Azt mondják a fogorvosok, hogy a fogakat addig lehet szabályozni míg vannak – hát így van ez valahogy az alakformálással és a jó kondi elérésével is. Mindegy hány éves vagy, a tested reagál a változásokra, így mindig lehet, sőt, kell is foglalkozni vele.

Mi a program célja?

Abban segít neked a 40 plusz vitalitás program, hogy a fiatalos belsődet egy fiatalos, feszes forma egészítse ki. Legyél az, aki mindig is szerettél volna!

időtartam

12 hét

nehézség

könnyű

edzések

heti 2x

cél

csinosabb test

Ezért érdemes belevágnod!

Képzeld el, hogy a nap Neked legmegfelelőbb időszakában edzel az otthonodban. Csak magadra figyelsz, Te vagy a középpontban. És ami még jó ebben, hogy nem kell elmenned egy fitneszterembe, amivel rengeteg időt és energiát is megtakarítasz magadnak.

Ez egy 12 hetes olyan edzésprogram, amit kifejezetten neked készítettünk. Az edzéseket úgy építettük fel, hogy biztos lehetsz benne, végig tudod csinálni. Egymásra épülnek, és hagyunk megfelelő időt neked a regenerálódásra is (most még elég lesz, ha heti 2 napot edzel velünk). A program folytatásában viszont lépünk majd egy szintet feljebb.

 

Étrenddel hatékonyabb!

És itt a ráadás: azért, hogy tényleg döbbenetesen hatékony legyen az edzés, készítettünk hozzá neked 12 hétre előre étrendet (reggelit, tízórait, ebédet, uzsit, és vacsorát is tartalmaz). További jó hír, hogy nem licsis marakujakrémlevest kell enned kesudióval, hanem teljesen hétköznapi, a magyar boltokban azonnal beszerezhető termékekből fogsz finomakat enni, és éhes sem leszel.

Közben lépésről lepésre éred el az álomalakodat.

Nézz bele, milyenek az edzések

Hogyan csatlakozhatsz?

Ahhoz, hogy elérd a program edzéseit, regisztrálnod kell és előfizetésre lesz szükséged. A regisztráció 2 perc, az előfizetések közül pedig biztosan megtalálod a Neked legmegfelelőbbet. Lejjebb görgetve látod is az ajánlatainkat. Érdemes az étrendes és fehérjés csomagot választanod.

Bankkártyás fizetés esetén az első előfizetés esetén azonnal eléred a programot és az edzéseket. A nagyobb csomagok esetében 24 órán belül aktiváljuk az előfizetésed.

Átutalás esetén az összeg beérkezése után, aktiváljuk az előfizetésed. Szép kártyás fizetés estén, amennyiben a leírtak szerint jársz el, szintén az összeg beérkezése után aktiváljuk a megrendelésed.

Szép kártyás fizetés estén, amennyiben a leírtak szerint jársz el, szintén az összeg beérkezése után aktiváljuk a megrendelésed.

Hogyan működik?

Ha bankkártyával fizetsz

… azonnal eléred a programot az edzésprogramok menüre kattintva. Utána kattints a RÉSZLETEK IDE KATTINTVA gombra. Program 90 előfizetés esetén a termékeket a megrendelés után futárral kézbesítjük!

Ha átutalással fizetsz

Átutalás esetén, a számla megérkezése jelzi, hogy az aktiválás megtörtént és az edzésprogramok menüből eléred a programot az edzésekkel. 

Ha Szép kártyával fizetsz

Kövesd a Szép kártyás fizetés oldalon leírtakat. Az aktiválás után emailben értesítünk, majd a fentieknek megfelelően, az edzésprogramok menüből eléred a programot az edzésekkel. 

Az edzésvideók lejátszásához válaszd ki az adott napra beütemezett edzésedet és kattints az Edzés indítása gombra.

Ha külön vásárolsz étrendet és nem csomagban, akkor azt PDF-ben küldjük el Neked.

Hunyd le a szemed egy pillanatra és vizualizáld azt a fitt, energikus nőt, aki leszel 12 hét múlva! Most pedig nyisd ki a szemed, kattints ide és indulj el az úton!

Első lépés: regisztrálj!

Ha már regisztráltál, akkor ugorj az előfizetési lehetőségekre!

A regisztráció új ablakban nyílik, regisztráció után zárd be az ablakot, így gyorsan visszajutsz erre a felületre!

Kezdd el ma! Válassz előfizetést

30 NAPOS ELŐFIZETÉS

30 napig eléred az edzéseket és az edzésprogramokat (kivéve a prémium programokat)

2.990 Ft
90 NAPOS ELŐFIZETÉS

90 napig eléred az edzéseket és az edzésprogramokat (kivéve a prémium programokat)

8.990 Ft
1 ÉVES
ELŐFIZETÉS

365 napig eléred az edzéseket és az edzésprogramokat (kivéve a prémium programokat)

24.990 Ft

Használd bárhol, bármilyen eszközön

otthon, útközben, nyaraláskor, munkaszünetben… eddz amikor és ahogyan szeretnél

 
  • számítógép
  • laptop
  • tablet
  • mobiltelefon
  • samsung TV applikáció
  • TV internet böngésző

Regisztráltál, előfizettél és már csak az edzéseket keresed?